jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  53  54  55  56  57  58  59  [60]  61  62  63  64  65  66  67  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bulan Ramadhan

 


aku terpanggil nak buat entry ni coz tgh Aunty Zain http://zainzubir.fotopages.com/ buat entry nie...aku snap gambo ni waktu pagi 2 hari lepas...lepas solat subuh...tgk kat luar je bulan full and takde awan...berkejor kejoran aku amek kamera takut nanti ada awan lalu hehe...so dapat la gambo bulan ramadhan dipagi hari yang full nie...bulan syaaban ari tu tak full....kali ni full yeayy!!


CAHAYA BULAN
by : Eross & Okta
perlahan sangat pelan hingga terang kan menjelang
cahaya kota kelam mesra menyambut sang petang
di sini ku berdiskusi dengan alam yg lirih
kenapa matahari terbit menghangatkan bumi

aku orang malam yg membicarakan terang
aku orang tenang yg menentang kemenangan oleh pedang

perlahan sangat pelan hingga terang kan menjelang
cahaya nyali besar mencuat runtuhkan bahaya
di sini ku berdiskusi dengan alam yg lirih
kenapa indah pelangi tak berujung sampai di bumi

aku orang malam yg membicarakan terang
aku orang tenang yg menentang kemenangan oleh pedang

reff: cahaya bulan menusukku dengan ribuan pertanyaan
yg takkan pernah ku tau dimana jawaban itu
bagai letusan berapi bangunkan ku dari mimpi
sudah waktunya berdiri mencari jawaban kegelisahan hati

terangi dengan cinta di gelapku
ketakutan melumpukanku
terangi dengan cinta di sesatku
dimana jawaban itu

repeat reff


Tuesday, 18-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Blue Bird

 


seekor makhluk yang tidak perlu berpuasa...tidak perlu menjaga mata...tidak perlu menjaga telinga...tidak perlu menjaga kemaluan...sentiasa taat pada perintahNYA...tidak perlu memikirkan hari kemudian...sesungguhnya engkau seorang hamba yang lebih taat daripada diriku...semoga dosa ku dan sesiapa membaca rangkap ini diampunkan...amin.

p/s menci bile gambo downgrade


Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan

 


kuharapkan ramadhan kali ini bukan kali terakhir buat ku....aminn.


Sunday, 9-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Car Wash

 
 
lawat umah pengantin selepas sebulan lebih menikah...si suami sibuk membasuh kete baru...baik basuh kete seniri...jimat+bersenam...cuma dalam bulan puasa jangan basuh kete sambil minum air dahh and bebaik gak ngan kipas yang kuar air tu...silap silap batal puaser kite


Wednesday, 28-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Membeli Belah sebelum Ramadhan

RM120 satu
 
 
View all 14 photos...




gambor ni amek dua mlm lepas...ingat nak upload semalam tapi tak sempat sebab assignment tak siap lagi huhu...sekali sekala kene la produk shoot (second time) tapi takpe kali ni...aku seniri nak menjual...gambar buruk pun takpe...sedikit blur coz tak pakai tripod...pakai tangan je coz nak cepat...muahaha...so kalau ada yang berminat boleh la menghubungi saya ditalian yang tertera dibawah...kepada bebudak kolej leh jumpa kat kolej je....harga FIX PRICE...aku tolong orang jual...komisen dapat la singgit dua kot...tatau dapat bape hinggit lagi...harga maybe mahal bagi individu-individu tertentu yang boleh mendapatkan harga yang lebih murah...message2 yang tak membina akan didelete

Md Ezwan Md Emary
019-3596730
Cybernetics International College of Technology
Payment Method: CASH
Cash on delivery (COD) only in Keramat area and near my college.

Berbelanja lebih daripada RM100 akan dapat kuih raya FREE (bekas kecik ada lah dlm 15-20 biji...bergantung kepada saiz kuih)
haah la...baru pasa yg baju tu tak gosok...SORRIIEE tu la gambar cam ampesh sikit...sila click 'view all' untuk melihat lebih aksesori...bukan ada keronsang je...pendant pun ada


[<<  <  53  54  55  56  57  58  59  [60]  61  62  63  64  65  66  67  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net