jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  [62]  63  64  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cermin Kete

 
banyak orang letak gambar ni kat dalam fotopages...so aku pun nak letak la jugak muehehee

btw...aku nak point out satu isu la...nak tanya korang...korang nampak gambar2 aku gelap ke?or biasa je...contohnya sepatutnya gambar cermin kete nie...nampak tulisan bas ngan teksi...tapi kat cc ni aku tak nampak....nape ek?adakah kerana gamma loader tak sama?or sebab monitor 15inchi kat cc nie lama sangat?? kat lab kolej aku pun nampak gelap huhu...biasanya aku tgh kecerahan gambar pakai monitor 17inch ngan contrast ngan bright full 100%...kat cc ni 100% pun still nampak gelap?what actually do u guys see ek?


Friday, 9-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Teddy Bear

sape punyer la ni ek?
ada jugak budak kelas aku bawak mende nie hehari pegi kelas


Thursday, 8-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mari belajar pakai baju

suke tgk pamplet nie..senang
supaya pakaian lebih sopan dan tepat ikut syarak


Wednesday, 7-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pokok

kamera aku takleh aperture f/22
pukul 4ptg,panas+peluh
susah nak buat gambo cam kamera mahal...tak jadi aje


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Star Wars lagi

 
 


sekali sekala aku pun eksen jugak...gambo kat atas ni gambo aku...yang bawah tu tuan punyer light saber...hehe...banyak gak gamba yang diambik mlm tadi tapi nanti la...malas nak check satu satu...nanti aku upload muehehhee....demam star wars noise is purposely...aku takde DLSR so kalau dah ada sikit noise...tambahkan aje



[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  [62]  63  64  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net