jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  [63]  64  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mace Windu version

 
 
 
View all 9 photos...
May The Force Be With You
Location : Somewhere not in space
Light Saber : Mace Windu Ltd Edition and not lampu kalimantang hehe
Lampu kalimantang : Lampu putih yg biasa terdapat di Malaysia



Monday, 29-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Iklan

 
Irwan n wife
kononnya nak shoot gambo ni cam iklan...tapi takde masa nak cari tempat...so amek je la gambo nie depan umah dia...adeii sekali pada aku cam tak jadi la...huhu...takpe la tak rugi blajar blajar mencuba...lama lama insyallah menjadi...makhluk motor tu dibeli CASH tue! sekali sekala kene promote member (aku baru tukar gambar...gambar ni lebih ok kot...and gambar wedding tu berlangsung depan rumah aku...muke pengatin lelaki member aku tu sebijik muke aku muehehe kan?)


Sunday, 28-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aura teh ngan nescafe!!hehe

 
first time aku tengok air cenggini masa aku tgk Majalah 3 dulu dulu masa kecik...masa tu ada rencana apa ntah n ada air macam nie...masa tu kat ipoh...nama yang dipanggil adalah KOPI CANDU....pastu masa aku bajar kat johor dulu selalu minum kat sri pulai...lain lak nama...KOPI THAI...member aku si hatman tu la yg cakap...mahal ooo Rm1.50...kopi biasa singgit je...so ada sekali aku gi sabah tgh2 minum nampak gak cenggini...tapi kat sana aku order teh...sana dia panggil TEH MADRAS or NESCAFE MADRASS...so masa tu aku dah nampak dah dia buat camne...tapi aku try2 tak jadi jadi...hampeh je...so nie la baru jadi nie haaaa hehehee....best giler Allah ajar! rasa dia biasa je...LAWO je laaa...homemade seniri tau!!fenats


pic dedicated to mooke air ni aku buat seniri petang tadi...sebelum balik ke KL...dekat Coffee Bean ngan Starbucks pun takde nie ahak.


Thursday, 25-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ayin ngan Feizrul



amek gambo nie kat Saifulnang...nie member kazen aku...semenjak dia keje nie jarang aku contact dia...kenal dia since aku Form 2...dulu muke dia cam era fazira...cuma dah besor besor nie cam chubby skets...hehe..nway Congratulation to her n her husband...semoga berbahagia dunia dan akhirat...aminn (dahhhh jgn nak tanya tanya aku punyer bile )


Wednesday, 24-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Simple

 


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  [63]  64  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net