jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malam pertama pengantin lelaki kene culik

 
 
 
View all 4 photos...
ini la yang berlaku selepas upacara akad nikah...kuar gi minum kat Simple...balik pun dlm kol 2 pagi...kalau berlaku apa apa maknanya pengantin lelaki panjat pagar la hehehehe...rasanya tak


Sunday, 21-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hatman n Norliana

masa akad nikah
dah settle akad nikah...tok wali salah cakap 3 kali..hehe
ceramah..ada kuar pasal MAWI tuee
View all 52 photos...
aku baru balik from wedding nie semalam...dulu masa wedding sepupu aku pakai point n shoot je...susah gak...asyik blurr je....pun pakai point n shoot gak...tapi kurang la blurr...byk gak la gambo yang boleh pakai...cuma still takde talent nak amek gambo cantik...byk lagi kene blajar...lepas akad nikah kitorang ajak pengantin lelaki kuar minum...so takde la malam pertama...hehe...syian dia...tatau la malam tadi dpt banyak mana message...hehe...so nway...congratulation to both of them...bercinta since form 3...lama gile...hehe...n hari selasa ni akan pergi ke BALI untuk berbulan madu...so all the best to you guys.


Selamat Pengantin Baru


p/s Pro Photographer pakai Nikon F90X SLR and Canon XL1 DV cam
Ada akak tua photographer pro tu tak datang...ada hal...bengang gua!! takleh main
D70+Speedlight baru...uwaaaaa....syian kat aku huhu.


Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hujan Senja

 

Setiap mendung menggantung, hadir rasa gelisah terbacalah semua cauca yang selalu saja berubah sebagai jiwa pengembara yang teguh, betapa pada perjalanan sejauh apa pun akan tetap kita tempuh

Senja akan tiba, tersuguh panorama purba mengukur umur, kita semakin tua saja, hingga tak bisa berlama-lama pada permainan pelangi karena itu sebelum hujan akan jadi turun kita bergegas segera mempersiapkan payung

Hujan senja semakin menambah rasa gelisah malam menjelang datang menutup segala kemungkinan maka, benahi bekal kita menghadapi kehidupan abadi

Akhmad Sekhu Yogyakarta, 1998


Thursday, 18-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tangan siapakah ini?

on d way to jalan ipoh

siapa sangka tangan yang boleh mendodoikan baby (boleh je tapi belum lagi) nie kakinya boleh bermain futsal.


Tuesday, 16-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
New nights without haze

wide view Empire Tower
No more haze in KL since yesterday...but the sun shone so bright it turns out to be hot...punyer la tak syukur ngan nikmat yang maha esa. apa apa pun...syukur...more fresh and healthier air.


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  65  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net