jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  [65]  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Menara Azan

 
 
 
View all 7 photos...
zaman rasulullah tak pakai mic pun hampir 100% orang lelaki solat fardu berjemaah dimana tempat azan diazankan...ORANG YANG TERANG TERANG MUNAFIK pun pergi solat berjemaah...sekarang pakai mic pun tok imam or tok bilal tak gi solat berjemaah disesetengah tempat...camne makmum lain nak ikut contoh???huhu


amek idea saifulnang


Friday, 12-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haze at night

 
 
 
View all 4 photos...
MALAYSIA'S capital Kuala Lumpur was blanketed in a choking haze overnight..from bad to worst yesterday.



Thursday, 11-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kalin in person at Hilton...thursday mornin.

she is so cute :)
Lando 1
Lando 2
Ungu Violet...
erm...member aku hari nie siap ponteng kelas nak amek gambo nie....gambo ni bukan aku yg amek tapi member aku Etonz...ingatkan balik umah buat assignment rupenyer gi Hilton pagi tadi amek gambo...cess!! ( sebenornya jeles takleh nak ikut hehe ) esok dia dah nak balik ke Indon...takleh nak antor balik coz ada kelas ngan nak antar assignment huhu.



the7asmann: hehe
hot_puding: sy ckp la kat hero tu tengah debar2 ni..hensem sangat
the7asmann: bluekk
the7asmann: ampesh je
hot_puding: dia malu plak pastu
hot_puding: hehe
the7asmann: saya tgh dengar lagu PADI
the7asmann:
the7asmann: amek feel
the7asmann: awak kata HENSEM BANGAT KE?
the7asmann: =))
hot_puding: sy cakap "deg degan ni..cakep banget"
the7asmann: haaa
the7asmann: ngak paham saya
the7asmann: "deg degan ni..cakep banget" <- tak paham
hot_puding: sy dah translate dah tadi
hot_puding: deg degan tu maknanya = berdebar2
the7asmann: OOooOooo
the7asmann: cess
hot_puding: cakep=hensem or lawa
the7asmann: perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
the7asmann: caya laa
the7asmann: camne la awal tahu nie cakap nie?
the7asmann:

CREDIT to Etonz


Wednesday, 10-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
haze+panas

banzai
meter mende la nie ek?
banzai2
meter bom karat...hehe.



Monday, 8-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mosque+haze+evening

 
semalam gi putrajaya antar kamera orang...lambek sangat nunggu lepaks sekejap dlm masjid lepas solat asar...masjid berjuta juta+redup+best bangat tak ramai pun yg pegi...kat dataran luar panas bangat+tak byk seat tapi ramai orang gi...huhu.


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  [65]  66  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net