jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  [66]  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kl in haze

 
semalam masa aku kuar ngan member aku tolong dia tukar tayar kete baru la perasan sedikit haze...so matahari petang tidak berapa silau ala ala vitamin C gitu dia cakap...hehe


Monday, 1-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
journey to genting and back

 
 
 
View all 17 photos...
smalam takde mende nak buat so plan ngan memember aku gi genting...aku tolak from umah kol 7.45 gi area cheras...sarapan kat area keramat bertolak ke genting n sampai kat atas dlm kol 10...nak cari parking agak sesats....gile tebal kabus....jarak penglihatan dlm 5 meter je....cuak gak aku...kot kot ada reksakse ke...hehe...alhamdulillah dapat parking kat tempat yg aku nak parking...sejuk bangat...tak macam masa aku gi ngan akak kelisa ngan mat korea ari tu...masa tu tak sejuk sangat...nie lebih sejuk...kabus ada memanjang sampai kol 4 petang then baru la cerah sket....so balik dlm kol 5...turun genting sampai hangit hangit bau disc brek...huhu cuak gak aku...berenti makan FREE...hehe ada orang banjer aku KFC....pastu antar memember balik n aku sampai balik kat umah dalam kol 11 mlm...huah huahh fenats.


susah gak nak amek gambar bawah nie...datang genting masa awal pagi...so banyak la kabus...kalau naik space shot masa kabus nanti takleh nak amek gambo...so naik la mende2 lain dulu...tapi masa tu gak kene kira timing masa space shot tu nak FREE FALL...dlm 12 saat kot...so aku masa nak naik tu dah ready dah camera simpan dalam baju kot la brader kat situ tak kasi nak amek lak...masa naik terus aku ready nak shoot...sampai atas terus amek gambo terus simpan dalam baju then huuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aku pun FREE FALL ....hehe BEST BANGAT!!! aku berjaya mempengaruhi member aku supaya naik space shot...seharian aku dok cucuk dia...kan dah cakap...sekali naik mau naik lagi...ngan tidak menyesal naik space shot...kuang kuang kuang.

spaceshot view


Saturday, 30-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
second attempt on soccer pics

 
 
 
View all 6 photos...
petang semalam agak cerah..so aku pun try la snap gambo baru...senang sket...cuma semalam dua kali aku nak kene REMBAT ngan bola...perghh...sikitt je lagi sipi sipi...kalau tak abisla aku ngan kamera...kene gi klinik...kamera gi kedai rasanya takde warranty kot kalau kene rembat ngan bola huhu



Lirik 'Menanti Sebuah Jawaban' - PADI lagu unggu violet

Aku tak bisa luluhkan hatimu
Dan aku tak bisa menyentuh cintamu...
Seiiring jejak kakiku bergetar
Aku telah terpagut oleh cintamu
Menelusup hariku dengan harapan
(Namun kau masih) terdiam membisu

Reff.
Sepenuhnya aku ingin memelukmu
Mendekap penuh harapan
Tuk mencintaimu
Setulusnya aku akan terus menunggu
Menanti sebuah jawaban
Tuk memilikimu

Betapa pilunya rindu menusuk jiwaku
Semoga kau tau isi hatiku
Dan seiring waktu yang terus berputar
Aku masih terhanyut dalam mimpiku
Aku tak bisa luluhkan hatimu
Dan aku tak bisa menyentuh cintamu...




Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
cuaca yang baik utk mengambil gambo

 
 
 
View all 4 photos...


hari ni hari jumaat...hari yang mulia bagi umat islam.


Wednesday, 27-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
berlari ke langit

violet ungu
violet grey
violet beberapa kaler
aku tak reti amek gambo langit..cuma teringat padangan akak zuril disini antara adab pandang ke langit adalah senyum...senyum kepada siapa? kepada penghuni langit seperti malaikat malaikat so senyumlah kamu bila terpandang ke arah langit.



minggu depan dah start cite UNGGU VIOLET...hai sape laa yang menunggu nunggu cite tu ek...tapi rasanya macam besh.


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  [66]  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net