jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  [68]  69  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kacang

agak2 korang kacang apa nie?


Monday, 21-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Barbeque

 
recycle paper
tuan rumah pakai baju kemeja petak ngan spec nie...
View all 17 photos...
actually it's an old picture...but since i don't have anything to do rite now why not i do something instead of nuttin....this picture was taken during my friend's barbeque near Sentul....very very near to that Var**na retaurant....on that day i was the first to arrived and even the tuan rumah was not there yet....bz shopping with his tunang yang cunn gile at carrefour..... i need to wait for him for almost 20 minutes...huh...that was long....so when he's done with the shopping we meet in front of the pakgard.....and soon others came and we tried to start up the fire...and guess what....it took us almost one hour to burn the coal...gile....bape banyak surat khabar and minyak masak yang abis....siap pakai ridsect lagi....tembak api ala ala FLAME THROWER gitu nyeh nyehh....itu yang ada ridsect tue....lagipun masa tu angin kuat gak la...it was a nice day...and i'm dead full!!



Thursday, 3-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
takde tajuk khusus

fly
assignment
tsunami
View all 5 photos...
aku tgh buhsan nie...takde mende nak buat walaupun sebenarnya banyak mende yang nak dibuat huhu...senin dah nak exam tapi blom baca apa apa lagi nie...adeh....saje melayan kebosanan ditengah malam yg besh utk tido....hehe...



Monday, 21-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
terpengaruh

ada gak 30km/j cam skolah lak!
master!
erm...merah+kuning
View all 8 photos...
nie la 0) antara gambar budak sorang tu yang kene ikut gi genting highland...huhu...yang jadi mangsa aku punyer fotopages gak la...huhu...akhbar selalu tangkap perjudian haram perjudian haram...dah tu kasino kat atas genting tu halal kot???mengong!!!bayar cukai kat gomen pastu duit haram tu sume masuk gaji org gomen pastu kasi makan anak anak?sape agaknya bersalah disini??last sekali aku gi genting highland ngan family aku ngan family pakcik aku masa 2002 huh...6 kali naik space shot...sampai almost IMUNE!!muehehe


Monday, 14-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kampung di kuala

pasangan belangkas
kering
 
View all 18 photos...
masa aku cuti hari tu sempena raya cina aku berpeluang gi kat satu kampung kat port dickson...so sebelum ni aku dah pernah gi dah tapi tak sangka plak dekat blakang rumah tok yg aku gi tu pantai dia dekat giler! so aku pun snap la beberapa gambar...leh pulak jumpe ngan belangkas...jumpe sepasang la...ingatkan nak bawak balik goreng....tapi tak sempat plak...maybe org kat umah tu goreng belangkas tu malam tu...aku lepas lunch dah blah...kalau belangkas tu ada telur masa tu huh mesti masa tu jugak goreng...perghh!!



[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  [68]  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net