jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  [69]  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidiladha

keagungan ciptaanNYA
 
dipagi raya...mak aku order rendang itik yg besh!besh gilerr!!
View all 20 photos...
nie la gambar sekitar hari raya aku kat seremban ngan rembau....rembau umah family belah ayah aku...den ni keturunan minang gaks....teringat rendang itik mak aku...huhu...best tuee....bile time meratah tu la yg mabeles sekali!!hehe...alhamdulillah Allah kasi raya aidiladha kali ni besh....bertujuh family aku kali nie coz sorang sepupu aku tak balik umah dia and sorang member adik aku yg parent dia g haji...so beraya la gak kat umah kitorang hehe...camne raya korang?besh??



Sunday, 23-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jenjalan ke JJ

evo GTA
kehijauan
mende arr ni??
View all 32 photos...
ini adalah hari selepas aku gi IKEA tue....tgh tahap ampesh lagi masa tue...itu yg follow makcik aku gi shopping....at least aku kuar gak le jenjalan...daripada dok kat umah dgn tensen...evo tu lawa seh


Tuesday, 18-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tensen=LimKokWing+IKEA

banner
pictures
merenung
View all 17 photos...
erm lepas buat test semalam aku pun emo sket sket coz aku buat test agak ampeh+penat coz bangun awal pagi stadi...then seluruh badan terasa malas nak gi kelas lagi pun satu kelas tu dah batal...oleh sebab aku nak melayan perasaan aku pun ikut cousin aku gi IKEA sebelum tu singgah Limkokwing coz adik sepupu aku nak bayar yuran konvo dia....seb baik la jalan sume tak jamm mane...sampai je kat IKEA teruih gi melantak coz pewut dah memberontak...masa tengah makan meatball tu baru terperasan kat belakang aku ada Reshmonu ngan Asha Gill tgh lunch sama kat situ ngan member dia orang....masa tu pulak la bateri kamera aku abis...ampesh....huhu...tapi cam berani je aku nak amek gambar diaorang....pegi pun kejap je coz tamau balik lambat time time org nak balik keje...nanti jamm....seb baik la semalam antara 3 kelas yg aku tak gi 2 kelas dibatalkan....satu lagi kelas tu dlm 20 org je datang daripada 61 org...pagi tadi dah kene perli ngan lecturer...hehe....and sape datang semalam dapat tambah markah exam 0.5....walaupun sket tapi dapat juga la kan....gambar yg kecik kecik comei tu pakai cameraphone...blur sket....


meatball yang tidak halal....erkkk....bukan meatball je aku makan...hotdog dia pun besh....tapi...erkkk....dah takleh makan dah...huhu


Sunday, 12-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis pernikahan Farehah

gambar ni besor 800k
sume bas transnasional kat hentian temerloh
baru lepas hujan
View all 21 photos...
aku sebenornya tak dapat pun kad cuma dapat sms coz management utk pernikahan member aku nie terlewat sket kot...tapi aku dah dapat sms aku gi la....kalau takde sms ke kad ke memangla aku tak gi coz sensorang la plak dari KL ni ha huh! gile penat...ni penat lagi ni since balik from kuantan tadi aku tak tido tido lagi ni...dah la tgh kelaparan...jap lagi cam nak gi beli nasi goreng ikan masin...so masa gi makan malam tu kami kami yg blom apa apa ni asyik dok kene perli je la ...adeh...pedas pedass...sebenornya pedas lagi lauk yg aku makan malam tadi...hehe...lauk dia not bad la....tapi air biru tu rasa manis je...huhu...ingatkan rasa pepsi biru tu...hehe


Sunday, 28-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Suasana disepanjang bulan syawal tahun nie....

satu maghrib di bulan ramadhan...
senja terakhir ramadhan...esok dah raya...
balik from kubur tok...
View all 33 photos...
nie la first time letak gambo kat sini...sila la melawat yer...sila sila...nak kasi duit raya pun buleh...hehe...


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  [69]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net