jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Dec-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Majlis pernikahan Farehah

gambar ni besor 800k
sume bas transnasional kat hentian temerloh
baru lepas hujan
masa memula sampai kat dewan MAKSAK
air kaler biru...seb baik org melawati takde...kalau takk...
majlis persandingan
menepung tawar (betul ke ejaan ni??)
cenderahati pengantin...bunga kaca ngan potpuri...pergh!!
clasmate lama merangkap cousin pengantin ngan adik dia
girls
boys...ngan Mr Lim...cikgu tution kesayangan
aura hitam!!hehe...
farhana(kakak kembar pengantin) ngan anak dia...azhar bile lagi?
hehe....
Pengantin ngan pengantin....hehe..
hehe2...
merc C200K yg termasuk lubang yg disangka lopaks air...kesian..
lama gile nak pikir camne nak kuarkan merc ni
syiann...
tempat aku main baling seliper masa kecik2!!pergh!
rumah sewa lama family aku since aku darjah2 sampai form 5!
aku sebenornya tak dapat pun kad cuma dapat sms coz management utk pernikahan member aku nie terlewat sket kot...tapi aku dah dapat sms aku gi la....kalau takde sms ke kad ke memangla aku tak gi coz sensorang la plak dari KL ni ha huh! gile penat...ni penat lagi ni since balik from kuantan tadi aku tak tido tido lagi ni...dah la tgh kelaparan...jap lagi cam nak gi beli nasi goreng ikan masin...so masa gi makan malam tu kami kami yg blom apa apa ni asyik dok kene perli je la ...adeh...pedas pedass...sebenornya pedas lagi lauk yg aku makan malam tadi...hehe...lauk dia not bad la....tapi air biru tu rasa manis je...huhu...ingatkan rasa pepsi biru tu...hehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net