jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor

Jurugambar Perkahwinan Wedding

By: Ezwan Emary

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Jan-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Tensen=LimKokWing+IKEA

banner
pictures
merenung
decide
green
frame
banner2
shopping
erm
what la??
black black
frames
refill coffee again n again
what is that?
mabeles meatballs!!
erm
gallery
erm lepas buat test semalam aku pun emo sket sket coz aku buat test agak ampeh+penat coz bangun awal pagi stadi...then seluruh badan terasa malas nak gi kelas lagi pun satu kelas tu dah batal...oleh sebab aku nak melayan perasaan aku pun ikut cousin aku gi IKEA sebelum tu singgah Limkokwing coz adik sepupu aku nak bayar yuran konvo dia....seb baik la jalan sume tak jamm mane...sampai je kat IKEA teruih gi melantak coz pewut dah memberontak...masa tengah makan meatball tu baru terperasan kat belakang aku ada Reshmonu ngan Asha Gill tgh lunch sama kat situ ngan member dia orang....masa tu pulak la bateri kamera aku abis...ampesh....huhu...tapi cam berani je aku nak amek gambar diaorang....pegi pun kejap je coz tamau balik lambat time time org nak balik keje...nanti jamm....seb baik la semalam antara 3 kelas yg aku tak gi 2 kelas dibatalkan....satu lagi kelas tu dlm 20 org je datang daripada 61 org...pagi tadi dah kene perli ngan lecturer...hehe....and sape datang semalam dapat tambah markah exam 0.5....walaupun sket tapi dapat juga la kan....gambar yg kecik kecik comei tu pakai cameraphone...blur sket....


meatball yang tidak halal....erkkk....bukan meatball je aku makan...hotdog dia pun besh....tapi...erkkk....dah takleh makan dah...huhu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net